October 14, 2024

Geniet van geweldige optredens in het Theater

Het dak van de Brabanthallen gaat eraf tijdens dé Winterfair! De hele week wordt het namelijk een groot feest met heel veel fantastische artiesten. Heb jij je tickets al geboekt?

Feestelijke opening op 22 november

De start van de wintermaanden moet natuurlijk extra feestelijk worden afgetrapt! Kom daarom op vrijdag 22 november van 11.00 uur tot 11.45 uur naar de grote opening in het Theater, waar Margriet- hoofdredacteur Helene van Santen en Libelle-hoofdredacteur Hilmar Mulder dé Winterfair groots openen met niemand minder dan Trijntje Oosterhuis. Dit feest wil je niet missen!

Tip: kun je er op vrijdag niet bij zijn? Op zondag 24 november treedt Trijntje nog een keer op in het Theater om 16:10 uur.

Feest in het Theater

Stilzitten is geen optie in het Theater! Naast Trijntje Oosterhuis komen er nog veel meer artiesten langs op dé Winterfair. Zo swing je de gehele week van 14.20 uur tot 14.50 uur mee met Shirma Rouse. En wat dacht je van Emanuel die het Theater op zijn kop zet met heel veel herkenbare hits van toen en nu. 

Maar er is meer! Op dé Winterfair is er dagelijks een wisselend programma in het Theater. Twijfel je nog welke op dag je naar het gezelligste winterfeest van Nederland wil komen? Misschien geven deze geweldige artiesten de doorslag: 

  • Lee Towers (vrijdag 22 november)
  • Desray (22 en 23 & 25 t/m 28 november.)
  • Dries Roelvink (zaterdag 23 november)
  • Ammar (zondag 24 november)
  • Jim Bakkum (maandag 25 november)
  • Samantha Steenwijk (dinsdag 26 november)

Bekijk het programma van dé Winterfair

Ben je benieuwd naar het programma in het Theater? Bekijk dan snel het programma via dewinterfair.nl/programma. Let op: het programma wordt nog verder aangevuld.