September 30, 2024

Koop je tickets voor dé Winterfair t/m 11 oktober met €5 korting

Het gezelligste winterfeest van Nederland staat weer voor de deur! Heb jij je tickets voor dé Winterfair al gekocht? Wees er snel bij, je profiteert nu nog van €5 korting op je toegangsticket.

Maak je klaar voor een week lang shoppen, zing en dans mee tijdens optredens van bekende artiesten, proef winterse lekkernijen en volg gratis workshops. Dit wil je niet missen!

€5 korting op je toegangsticket voor dé Winterfair

Zin in een onvergetelijke dag samen met je vriendin, moeder, zus, of collega(s)? Willen jullie helemaal in de stemming komen voor de feestdagen? Goed nieuws: er staat namelijk een leuke actie klaar. T/m 11 oktober 2024 profiteer je van €5 korting op je toegangsticket. Ga snel naar dewinterfair.nl/tickets en grijp je kans, want na deze datum zal de ticketprijs stijgen.

Inspirerende modeshows

Met de winter en feestdagen in het vooruitzicht is het fijn om je garderobe aan te vullen. Inspiratie nodig? Dagelijks vinden er in het Theater verschillende modeshows plaats, waarin de nieuwste wintercollecties voorbijkomen. Shop je favoriete items op de uitgebreide shoproute. Zo ga je met een fantastische nieuwe look de winter in.

Ontmoet de redacties van Libelle en Margriet

Samen is alles leuker en daarom vieren we dé Winterfair samen met Libelle en Margriet. In het Libelle Huis en in het Margriet Huis is het de hele dag een en al gezelligheid met interviews, sfeervolle optredens en leuke spellen. Daarnaast zijn de redacties elke dag aanwezig. Heb je altijd al willen weten wie de gezichten zijn achter je favoriete bladen en ben je benieuwd hoe Libelle en Margriet worden gemaakt? In de beide huizen krijg je de kans om al je prangende vragen te stellen.

Ontmoet bekende auteurs

Het Margriet Huis en het Libelle Huis zijn ook de plekken waar je jouw favoriete auteurs ontmoet. Maak er kennis met Daphne Deckers die over haar nieuwste boek vertelt. Daarnaast vertelt Willy van der Griendt je alles over haar boek Daten voor gevorderden. Maar ook Saskia M.N. Oudshoorn, Marleen Janssen en Thomas van der Meer komen langs op dé Winterfair.

Extra tip: Libelle-columnist Hanneke Mijnster is aanwezig in het Libelle Huis om te vertellen over het boek Longgeneeslijk dat zij samen met Eva Hermans-Kroot schrijft. Eva is bekend van het programma Over mijn lijk en van haar Instagramaccount @longgeneeslijk

Koffie & een Bossche bol met korting

Een dag zonder koffie is een dag niet geleefd... En op dé Winterfair is er aan koffie geen gebrek! Schuif gezellig aan bij een van de terrassen en warm lekker op met een hapje en een drankje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een koffie of thee met een Bossche bol, nu voor € 7,50 i.p.v. € 9,25? Bestel de deal nu alvast via dewinterfair.nl/tickets en profiteer van deze fijne korting!