October 17, 2024

Profiteer nog t/m vrijdag 18 oktober 2024 van €5 korting op tickets voor dé Winterfair

Goed nieuws! Wegens groot succes is de €5 kortingsactie verlengd t/m vrijdag 18 oktober 2024. Heb jij je tickets voor dé Winterfair nog niet gescoord? Wees er snel bij, want je hebt echt nog maar een paar dagen om gebruik te maken van de korting.

Het gezelligste winterfeest van Nederland

Dé Winterfair is het gezelligste winterfeest én de ultieme voorbereiding op de feestdagen. Geniet een week lang van geweldige optredens, uitgebreide shoproutes, ontmoet columnisten en de redacties van Margriet en Libelle, geniet van lekker eten en drinken en volg gratis workshops. Geloof ons: dit feest wil je echt niet missen!

Laatste kans!

Heel veel bezoekers gingen je voor en grepen de afgelopen weken hun kans om te profiteren van €5 korting op de ticketprijs. En als vervroegd kerstcadeau is deze actie verlengd t/m vrijdag 18 oktober 2024. Ga snel naar dewinterfair.nl/tickets en bestel je tickets, na deze datum zal de ticketprijs stijgen.

4x waarom je dé Winterfair niet wilt missen

  • Houd je wel van een dansje? De hele week geniet je in het Theater van fantastische optredens van bekende artiesten. Je ziet er o.a. Trijntje Oosterhuis, Shirma Rouse, Jim Bakkum, Lee Towers, Dries Roelvink, Desray, Ammar, Emanuel en Samantha Steenwijk!
  • Dé Winterfair is het perfecte uitje voor shopliefhebbers. Laat je verrassen door een uitgebreid aanbod van unieke producten. Van de nieuwste wintermode tot de mooiste beautyproducten. Hier vind je alles voor een ultieme start van de feestdagen.
  • Plof neer op een van de terrassen en bestel een kop koffie met een Bossche bol, belegd broodje, warme lunch of top de dag gezellig af met een glas bubbels in de wijnbar. Geniet samen van de lekkerste gerechten en neem écht de tijd om bij te kletsen.
  • Ben je fan van Libelle en Margriet? Op dé Winterfair ontmoet je beide redacties én columnisten. Hier kom je alles te weten over je favoriete bladen.